Vacker höstbukett från trädgården

Om man gifter sig i september och vill göra en enkel bukett från trädgården kan den se ut så här kanske? Fick den av min kära granne.

Härlig nyttofrukost

Så här ser oftast mina frukostar ut när jag äter nyttigt. Så troligtvis många sådana det närmsta året. Kalkon/skinka, färskost, ägg, avokado, tomat och rödlök kryddat med örtsalt och cayennepeppar. Kanongott!!

Fortfarande utan dator

Nu sitter jag vid barnens dator men min är fortfarande helt ur funktion. Det verkar inte som att jag kan svara på kommentarer via mobilen så det är därför jag inte skrivit något svar.

Jag hoppas att jag snart kan komma igång igen och dela med mig av mina inspirationsbilder.

Kan förresten uppdatera med att jag hittade ingenting, absolut ingenting till bröllopet i London. Men en massa fint att uppdatera höstgarderoben med istället :-) Skor fanns det mängder med fint men det var förbjudet att fotografera i butikerna och efter att ha gått runt timmar barfota i mina vanliga skor vägrade jag ens försöka prova några skor, mina fötter var ej i skick för det. Det är nästan så att jag är sugen på att åka dit igen och fokusera på bröllopet och kanske ta med mannen dit också :-D Vi får se vad budgeten tillåter.

Orolig!

Lite nervöst blandat med panikkänslor. Hemma från London och ska starta min dator. Den funkar inte!! Står att inget operativsystem finns och blir bara svart.

Alla mina inspirationsbilde!!! All bröllopsplanering och de senaste månaders foton är nog borta, eller?? Hoppas att min blivande man vet hyr man kan fixa med detta!!

Kanske ska tillägga att den gått på övertid, datorn. Mannen har varnat mig många ggr och sagt att när som helst kommer den sluta fungera. Hade han rätt tro!? Måste visa några bilder på hur hemsk den ser ut.

Någon som vet hur jag ska rädda den?

Enklaste frisyren

Om man Inte vill lägga så mycket tid på håret men ändå göra något utöver den vanliga svansen. Locka med plattången, tupera lite lätt, snurra ihop varje sida i fäst lite på sned med ett gummiband och vänd in tofsen igenom innan för tofsen.

Hemmaträning!

Det är så smidigt och tar knappt någon tid alls med hemmaträning. Här får ni ett par bilder. Inte så graciöst men kan nog komma i form på detta sätt, hopprep blev uppvärmning.

Pinterest!

Har blivit pinterestberoende! Det finns ju hur mycket inspiration som helst där. Varje gång jag tittar in där hittar jag nytt som jag önskar till mitt bröllop. Egentligen kanske det är dumt att säga att jag finns där och länka dit för det blir inte så anonymt. Men jag gissar att ingen av mina kommande gäster hittar hit och dit.

Titta på denna söta tårta!

http://pinterest.com/mammamandala/

Följ mig med Bloglovin

Nu finns jag på bloglovin också :-)

Följ min blogg med Bloglovin

Men hjälp vilken fantastisk klänning

Helt underbar ju! Finner knappt ord för den. Eller är det bara så att bilderna är fantastiska och att tjejen är så vacker i den? Se själv!
 
 
http://www.rocknrollbride.com/2011/09/cecilias-fairytale-portrait-session-with-baby-bunnies/
 
Mannens reaktion "oj, oj den var vacker, den var nog min favorit av alla tusen du visat". Överens!

Snart åker jag till London

Det var planerat och bokat innan vi bokade bröllopet men nu tänker jag att jag kanskr borde passa på att hitta något att ha på mig eller att ha till bröllopet. Skor kanske? Nåt smycke? Jag vet inte riktigt var jag ska leta eller vad jag ska leta efter men skor tänker jag borde finnas i mängder. Jag har inte ens börjat kika efter skor men tror inte att jag vill ha vita.
 
 
Den här klacken glittrade fint, färgen var också fin. Vet inte riktigt var de kommer ifrån men hittade bilden här http://whimsicalwonderlandweddings.com/2011/06/craft-central-gets-hitched-london-handmade-wedding-fair.html
 
Jag tror att det blir en kväll med mycket dans så egentligen borde jag leta efter ett par sköna dansskor. Gula skor gillar jag, kanske skulle ha det eller gröna, annars gillar jag ju petrol, den här grönblågråa färgen, men i ljusare färg. Skor med färg tror jag bestämt att det blir. Mannens reaktion på klacken här ovan "jaa...*kort fundering* det kanske ska vara sån typ av sko när man gifter sig, spets och sånt?" Han såg lite frågade ut och inte helt övertygad hihi. Men vi är överens om klack åtminstone.

Utvärdering av mål 1

Idag var första vägningen. 52,6kg = första målet uppnått :-) men får erkänna att jag somnade hungrig hihi. Idag är det lördag vilket betyder godisdag! Ja även kakdag och alla onyttigheters dag.

Målen med kost och träning

Målet är att nå en vikt på 50kg och samtidigt se hyffsat vältränad ut.

Mål 1/9-12: <53kg
Mål 1/10-12: <52kg
Mål 1/11-12: <51,5kg
Mål 1/12-12: <51kg
Mål 1/2-13-3/8-13: 50kg

Jag har försökt flera gånger men inte lyckats de senaste 7 åren. Nu är det ju lite extra viktigt. Bröllopsdagen känns som den dagen som jag vill vara i mitt livs form.

edenrosebride.blogg.se

En blivande brud som måste samla mina tankar och all inspiration någonstans. Kroppen måste trimmas, kosten förbättras, hår och hud ska ju helst vara i topp form. 1 år har jag på mig...

RSS 2.0