Nu följer ni med in i provrummet!

7 brudklänningar provade jag idag. Alla var förstora men det var kul att prova! Jag kanske vet lite mer vilken klänningstyp jag passar i men har inte provat någon som kändes helt perfekt. Jag visar alla klänningarna här på bild, inga bra foton men modellerna kommer nog fram. Så vad tycker ni? Vilken tycker ni att jag passar bäst i? Som sagt, nu var det ingen av bröllopsklänningarna som passade utan de var förstora och expediten fick hålla ihop de i ryggen. När ni har sagt ert så ska jag  berätta vilken min favorit är :-) Kan tillägga att jag bokat in en ny tid om 1 mån för då skulle det ha kommit in fler klänningar i min stl.
 
Nr 1 överst och nr 7 underst.
 
 

Imorgon kliver vi in i provrummet!

Åh så pirrigt och spännande det ska bli! Jag ska prova brudklänning för första gången i mitt liv, jag gissar att det inte blir sista för jag är så velig. Jag kommer aldrig kunna bestämma mig. Eller egentligen så har jag bestämt mig för att jag vill ha klänningen som jag visar bild på här nedan men jag lär ju aldrig hitta den och då kommer det bli svårt.
 
Jag har med mig en vän som ska fota och vara smakråd, hon är dessutom den som troligtvis ska sy min klänning. Så hon följer med för att få inspiration och sen se hur vi kan lösa klänningen :-D
 
Jag lovar att lägga upp foton på mig i alla klänningar jag provar!
 
Ska se om jag kan lägga in bilder som jag sparat från pinterest här. Det är inte jag på fotona och jag har egentligen inte länk till var fotona kommer ifrån men hoppas att jag kan visa de ändå :-D
 
So beautiful!
Beautyful dress
Lovely dress!
Vera Wang | Eliza. Flawless!
 
Nr ett är ju ändå denna 
Dress by Melta on Rock n Roll Brideb

Nä nu vill jag ha ring utan diamanter

Har ni sett why poverty? Om inte så gör det! Det var så bra och så sorgligt och samtidigt så viktigt för att tänka till lite extra. Jag har tänkt att jag vill ha så mycket diamanter som plånboken räcker till men nä inte nu mer. Nu skulle jag vilja hitta någon sten att sätta i som inte gynnar fel människor i världen och som inte låter slavar och fattiga människor må ännu sämre.

Någon som har tips på sten?

Vad hände...

Jag fortsätter skylla på att det var för att min dator gick sönder. Det är mycket svårare att hålla igång blogg och bröllopsplanering utan min dator. Men jag måste berätta att jag har nu bokat datum för att prova klänning!! Min käre vän ska följa med som troligtvis kommer sy min klänning men jag måste ju ut och se vad jag passar i för något. Så då måste jag ta med kamera, eller mobil om man inte får fota med riktig kamera i butiken.
 
Åh så spännande!!!!
 
Kan tillägga att träning och kost har jag legat låågt med, har inte gjort några som helst ansträngningar :-( Men nu om jag ska prova klänning måste jag ju få in magen lite igen. 
 
Hur går det för er alla med planeringen?

edenrosebride.blogg.se

En blivande brud som måste samla mina tankar och all inspiration någonstans. Kroppen måste trimmas, kosten förbättras, hår och hud ska ju helst vara i topp form. 1 år har jag på mig...

RSS 2.0