Nä nu vill jag ha ring utan diamanter

Har ni sett why poverty? Om inte så gör det! Det var så bra och så sorgligt och samtidigt så viktigt för att tänka till lite extra. Jag har tänkt att jag vill ha så mycket diamanter som plånboken räcker till men nä inte nu mer. Nu skulle jag vilja hitta någon sten att sätta i som inte gynnar fel människor i världen och som inte låter slavar och fattiga människor må ännu sämre.

Någon som har tips på sten?


Kommentarer
Flutterby Photography

Det finns ju de som säger att olika stenar ger ifrån sig olika energier och kan kanske vara ett sätt att välja sten. ;) Om man inte prompt vill ha en ädelsten finns det mycket att välja på. Månsten är till exempel en kvinnosten som ger frid, lugn och ro, harmoni. Den neutraliserar negativa känslor och drar till sig kärlek och hjälper till vid problem i relationer. Smaragd är en sten för lycklig kärlek. Olivin ger kraft att lyssna på hjärtat och låta kärleken leda oss i våra liv.

Svar: Åh vad kul att läsa. Månsten lät ju som en bra sten. Ska se om man kan gå till nån guldsmed och höra vad de använder för stenar. Ska googla och se vad jag kan hitta på ring och månsten :-D tack för tipsen!
Edenrosebride

2013-01-23 @ 22:27:29
URL: http://flutterby.blogg.se/
Alexander

Varför inte kubik zirkoner? glittrar som diamanter men är syntetiska så det är ingen som behövt dö för dem.
se vad du tycker? http://www.guldshop.com/titanring-t3004p2a-p-886.html
jag kan inte se någon skillnad med blotta ögat men sen är inte jag någon expert heller

Svar: Det ska jag kolla upp. Kanske ett alternativ :-)
Edenrosebride

2013-01-25 @ 15:39:53
URL: http://www.sixander.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

edenrosebride.blogg.se

En blivande brud som måste samla mina tankar och all inspiration någonstans. Kroppen måste trimmas, kosten förbättras, hår och hud ska ju helst vara i topp form. 1 år har jag på mig...

RSS 2.0