Brudnäbbarnas klänninar

På bröllopsmässan i Jönköping hittade jag två så vackra näbbklänningar. Jag hade tänkt att det skulle vara två olika klänningar och i ljusa mjuka färger. De kommer från Elegansia kids. Skönt att kunna bocka av tjejernas klädsel. Nu är det blivande mannens och lillkillen som också ska vara brudnäbb, för det har väl inget annat namn för att han är kille? Om han mognar lite under våren och sommaren så får han nog bli ringbärare.
 
 
 
 


Kommentarer
Ingela

Jättevackra klänningar du har hittat. Jag tänker köpa en av dem till min dotter som snart fyller 7 år, Hon skall vara brudnäbb i juni och jag hoppas att hon kommer att använda klänningen fler gånger. Får jag fråga vilken klänning du skulle ha valt om du bara skulle köpa en av dem? Såg även din vackra brudklänning. Bra smak du har :).Lycka till med planeringen!

Svar: Hej! (Förlåt sent svar, jag brukar få mail när jag har fått kommentarer men det funkade visst inte denna gång.) Om jag skulle valt en klänning skulle jag valt den beigha. Men kanske för att den satt bäst på :-) Kul att du gillar dem och min smak. Lycka till och hoppas det blir kul för din dotter som näbb.
Edenrosebride

2013-04-10 @ 06:33:18


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

edenrosebride.blogg.se

En blivande brud som måste samla mina tankar och all inspiration någonstans. Kroppen måste trimmas, kosten förbättras, hår och hud ska ju helst vara i topp form. 1 år har jag på mig...

RSS 2.0