Kanske dags att börja dela med mig av alla inspirationsbilder jag redan samlat på mig.

Jag vet inte riktigt hur jag vill se ut på bröllopsdagen men lite lantlig look, lite spets i klänningen, håret lite löst men förstås snyggt. Smink, hm vet inte riktigt men har ju sparat lite bilder. Börjar med en bild på frisyrer, inte jag som tagit bilden och jag minns inte riktigt var jag hämtade den. Jag tänker mer åt det vänstra hållet, de frisyrerna som ligger på vänstra sidan.
 

En bild till blev det, gillar denna typ av foton också, så vackra. Önskar ju komma bara lite i närheten av deras skönhet hihi.

2 dagar till första målet.

Nu har jag idag och imorgon på mig att nå mitt första viktmål. Vägde mig idag och jag har 200g kvar så 100 idag och 100 imorgon. Det får bli mycket kaffe och te och väldigt lite om några kolhydrater. Om det funkar när jag har minstingen hemma så kanske jag hinner med nån extra minut hoppressning.

Har ni några kg ni vill bli av med till bröllopet? Hur många och hur tänker ni göra för att bli av med dem?

Save-the-date korten ligger på lådan!

Tyvärr lade vi på dem 3 h försent så de kommer inte delas ut imorgon utan på tis eller ons. Men så kul att de faktiskt är på väg till våra kommande gäster :-D
 

Fortsätter med träningen...

Och kan säga att jag faktiskt utökat träningen lite. Jag tränar nu 5-10 min hopprep om dagen. Jag läste nyss att 30 min hoppning med hopprep förbränner 340, och hamnar på en tredje plats med löpning och rullskridskoåkning före. Så fortsätter jag med minst 10 min om dagen så känns det ok, ännu bättre om jag ökar till 30 min några dagar i veckan, otroligt enkelt och tar ju ingen tid från vardagens övriga sysslor.

Utöver hoppningen så fortsätter jag med armhävningar för att få snygga armar :-D snyggare i alla fall. Minst 10 om dagen, idag 10 på knä och 5 vanliga.

Jag har lagt till med "rumplyft" där jag kör 20 st- 10 på varje ben och det andra benet rakt ut. Kör även "kissande hunden" 20 st -10 med varje ben. Situps har jag också lagt på vissa dagar och försöker göra minst 20, idag 30 :-) Jag vill bara ha hopprep och armhävningar som bestämt och så lägger jag till efter tid och humör.

Än så har det inte gjort något på vikten men jag tycker att jag ser liiite fastare ut, men nu har jag bara kört i 2 veckor så om 11 månader borde nåt mer resultat synas. Mitt mål som jag tänkt för augusti var att jag skulle väga 53, men tyvärr har jag inte nått dit än utan ligger på 53,7 vilket jag även gjorde i början av sommaren. Målet till bröllopet är 50 kg. Ligger jag på 51 så an jag vara nöjd med det också. Helst vill jag ligga på 50 i slutet av januari så jag inte måste sy in klänningen ;-)

Nu blir det helstekt kycklingfilé i ugn med parmesanost, kryddig keso, avokado, oliver och solrosfrön till det. Supergott!

Dags att adressera kuverten!

Ikväll är planen att jag ska skriva adresser på alla save-the-date kort och skicka dem imorgon. Det skulle vara roligare med fina frimärken men jag vet inte om vi orkar beställa på posten och vänta på dem. Får se hur vi gör :-)

Korten utskrivna!

Idag fick blivande mannen med sig våra utskrivna save-the-date kort. Tyckte de blev så fina. Nu ska vi bara skriva ut den text som ska stå på baksidan och sen fästa dit + skriva adresser, ja sen är de klara för att postas :-D Vad kul. Borde kunna skickas på måndag eller tisdag nästa vecka.

När de är klara så lägger jag upp en bild!

Är lite av en periodare

 
När vi bokade kyrkan var det ca 14 månader kvar och då började tankarna direkt om hur jag skulle lyckas komma igång med träningen och hur jag skulle göra för att vara i mitt livs form till bröllopsdagen. Började powerwalka och joggade, klarade detta under några veckor för att sedan gå tillbaka till att göra ingenting. Men, så kan sommaren få va tänkte jag. Nu har jag haft en veckas ledighet och då bestämde jag mig för att jag ska göra enkla saker nu i början som jag inte kan säga att jag inte hinner med. Så minst 10 armhävningar om dagen + 5 minuters hoppa hopprep blev planen. 
 
Jag är så otränad så jag har ordentlig träningsvärk efter de första dagarna, hihi. Utöver denna vardagsträning hoppas jag att hinna med tre promenader i veckan. Borde ju inte vara så svårt, eller?
 
 

Planering som började med att gå åt skogen

Väl ute i god tid bokade vi kyrkan, ca 14 månader innan och strax efter bokade (prel.bokade) vi lokalen efter att vi varit och kikat där. Den rökiga gamla mannen satte sig i lugn och ro på bänken och sa att vi bokar inte fast nu utan han skulle ringa upp oss om ett par veckor så kör vi bokningen då. Vi ville egentligen boka för att det skulle kännas tryggt men han var säker på sin sak.
 
Igår drygt en månad senare kände jag att vi måste ringa upp den där mannen och höra så han har bokat in oss eftersom han inte har ringt. En tant som svarade, han var upptagen just nu men hon kunde se i bokningen att vi inte fanns med, den tänkta helgen var vi inte inbokade! Det var nog lugnt sa hon så länge ingen annan har hunnit boka före! Jo men det var just därför vi prel.bokade för att ingen skulle kunna boka in sig den helgen! Oj vilken panik jag kände för en stund. Arg på den där rökiga gubben blev jag med. Hon skulle återkomma när hon kikat lite närmre på det hela.
 
Hon ringde ganska snart där efter och sa att det var lugnt! Ingen hade hunnit boka utan lokalen kunde bokas i vårt namn. Jo men vilken tur! Kunde ju börjat väldigt illa med vår goda planering annars.
 
 

Välkommen till min bröllopsblogg!

Det är nu mindre än ett år kvar tills att jag står brud. Här kommer ni få följa med in i provrummet, pysselaffärer, ut i min trädgård och ja ni kommer nog vara de som kommer mig närst innan bröllopet. Jag ska försöka skriva ner vad som ska göras och vad som har gjorts så här långt innan bröllopet. 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

edenrosebride.blogg.se

En blivande brud som måste samla mina tankar och all inspiration någonstans. Kroppen måste trimmas, kosten förbättras, hår och hud ska ju helst vara i topp form. 1 år har jag på mig...

RSS 2.0