2 dagar till första målet.

Nu har jag idag och imorgon på mig att nå mitt första viktmål. Vägde mig idag och jag har 200g kvar så 100 idag och 100 imorgon. Det får bli mycket kaffe och te och väldigt lite om några kolhydrater. Om det funkar när jag har minstingen hemma så kanske jag hinner med nån extra minut hoppressning.

Har ni några kg ni vill bli av med till bröllopet? Hur många och hur tänker ni göra för att bli av med dem?



Kommentarer
Lena

Jag måste gå ner typ 15-20 kg...Puh. Jag lär hålla bra kost och motionera. Tänkte börja på gym oxå. Började i måndags så det är lite tufft så här i början, framför allt med träningen... Började även jobba i måndags och har ett tufft fysiskt jobb så jag har så ont varje dag när jag kommer hem och är så trött... Men det gäller att kämpa på!

Svar: Det jag tycker är så viktigt när det gäller träning o kost är planering. Att sitta på tex sön och planera veckan, både mat o träning. Nu har jag ju bestämt att jag ska göra mina armhävningar och hopprep och när det är riktigt dåligt väder så jag inte kan/vill hoppa ute så kör jag extra ben/rumpövningar.
Edenrosebride

2012-08-30 @ 21:35:06


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

edenrosebride.blogg.se

En blivande brud som måste samla mina tankar och all inspiration någonstans. Kroppen måste trimmas, kosten förbättras, hår och hud ska ju helst vara i topp form. 1 år har jag på mig...

RSS 2.0