Korten på bordet

Nu har m2b fått de utskrivna inbjudningskorten på sitt skrivbord. Det känns lite pirrigt och det ska bli kul att få hem dem idag. Dags att köpa tårtpapper, kuvert och hampasnöre så de kan sättas ihop och snart skickas iväg!



Kommentarer
Hanna

Otroligt fina inbjudningskort! Letar själv inspiration för att kunna göra mina och skicka ut så fort som möjligt, skulle gärna vilja veta hur du gjort? Kan man kanske köpa din mall tom?

Svar: Hej, vad roligt att höra! Jag har gjort dem i photoshop. Började fr grunden med ett vitt ark (stl C5), sen målat bakgrunden, gjort med annan färg i det yttre för att få som en liten ram. Sen bara till att börja skriva i olika typsnitt. Jag har laddat ner alla utom ett som fanns i photoshop.
Nån mall har jag inte som jag kan sälja. Har du photoshop? Kanske skulle satsa på att sälja kort ;-)
Edenrosebride

2013-03-09 @ 22:09:09
Sofie

Hej, måste säga att korten är superfina, måste baravfråga om du skrivit ut på vitt eller färgat papper ?

Svar: Hej! Tack :-) Det är utskrivet på ett vitt papper men hela kortet var med färgad bakgrund innan i photoshop, så det är utskrivet med färg på vitt papper.
Edenrosebride

2013-03-10 @ 23:14:22


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

edenrosebride.blogg.se

En blivande brud som måste samla mina tankar och all inspiration någonstans. Kroppen måste trimmas, kosten förbättras, hår och hud ska ju helst vara i topp form. 1 år har jag på mig...

RSS 2.0