Nu är inbjudningskorten färdiga!

Nu har vi förslutit det sista kuvertet. Så idag är det dags att lägga korten på lådan, åh så spännande. Någon borde hinna få sitt kort innan helgen. Det skulle vara kul om någon hör av sig direkt. Fast annars får vi gott vänta till osa-datumet. Lägger lite bilder på de färdiga bröllopsinbjudningarna.
 
De översta bilderna är mobilfoton som jag tog på mannen igårkväll när han satt och vek om, klippte, knöt och stoppade ner korten i sina kuvert.
 
 
 
 
 
Fotona nedan tagna precis nu med vår vanliga kamera :-D
 
 

En fråga till mina läsare/följare...

Är det någon som vet var man klickar om man ska följa min blogg? Jag kan själv inte hitta det. 

Vilken färg på kuverten tycker ni är finast?

Blågrön eller naturfärgat?
 

Korten på bordet

Nu har m2b fått de utskrivna inbjudningskorten på sitt skrivbord. Det känns lite pirrigt och det ska bli kul att få hem dem idag. Dags att köpa tårtpapper, kuvert och hampasnöre så de kan sättas ihop och snart skickas iväg!

Var bara tvungen att prova min klänning igen

Första gången som jag packar upp den sedan jag köpte klänningen, när jag väl tagit upp den kunde jag ju inte låta bli att sätta på mig den. Så fin den är! 6 lager tyg, massor av tyll :-D Väldigt svår att knyta själv men det lär jag inte göra den på den stora dagen. Släpet var svårt att få med på bild, svårt att lägga ut själv.
 
Det enda som känns småjobbigt med klänningen är att nu när jag tittar nära på tyget längst ner så är den smutsig, eller den är full av små hår, korta svarta, nästan så det ser ut som hundhår. Vad ska jag göra åt det?!
er 
 
 

edenrosebride.blogg.se

En blivande brud som måste samla mina tankar och all inspiration någonstans. Kroppen måste trimmas, kosten förbättras, hår och hud ska ju helst vara i topp form. 1 år har jag på mig...

RSS 2.0